Egész éjjel jár szilveszterkor a 6-os villamos

Vágólapra másolva!
Szilveszter éjszakáján kétszer több éjszakai járat közlekedik a BKV vonalain, egész éjjel jár a 6-os villamos is. A Volánnnál a tanítási szünetben érvényes menetrend lesz érvényben, a MÁV-nál nincs változás.
Vágólapra másolva!

A fővárosban szilveszterkor az iskolaszünetben, munkanapokon érvényes menetrend lesz érvényben a BKV-nál. A közlekedési társaság honlapja szerint december 31-én éjszaka az éjszakai járatok- néhány kivétellel - kétszeres sűrűséggel járnak. Nem közlekedik ugyanakkor a 906-os járat, helyette azonban egész éjjel jár a 6-os villamos, a 4-es villamos üzemzárása után, 2 óráig 7-8, ezután a másnapi üzemkezdetig 10 percenként. Szilveszter éjszakáján a fogaskerekűvel is lehet utazni. Szombaton, újév napján és január 2-án a BKV-járatok a munkaszüneti napi, hétfőtől pedig az iskolai időszakban érvényes munkanapi menetrend szerint közlekednek.

A MÁV-nál nincs változás az év vége miatt, a társaság tájékoztatása szerint a szilveszteri és az újévi közlekedési rendben nem lép életbe változás, minden nap a meghirdetett menetrend lesz érvényben. A Volánbusz járatai december 31-én a tanítási szünetben érvényes pénteki, január elsején pedig a munkaszüneti napi menetrend szerint közlekednek.