Nem sokkal a lopás után elfogtak egy bolti kasszát kifosztó férfit

Vágólapra másolva!
Nem sokkal a bűncselekmény után elfogták Székesfehérváron azt a férfit, aki egy ABC-áruház kasszájából markolt ki csaknem nyolcvanezer forintot.
Vágólapra másolva!

A kulccsal kinyitotta egy bolt kasszáját, majd a benne lévő nyolcvanezer forinttal elszaladt egy férfi Székesfehérváron. A 33 éves elkövetőt a rendőrök nem sokkal az eset után elfogták.

Egy Berényi úti élelmiszer-áruházból csütörtökön kértek segítséget az alkalmazottak, akik észrevették, hogy egy férfi odament a kasszához, a benne lévő kulccsal kinyitotta a fiókot, és kimarkolta belőle a bankjegyeket. Amikor rászóltak, futásnak eredt - derült ki a rendőrségi jelentésből. Néhány alkalmazott üldözőbe vette a férfit, de már csak azt látták, hogy eldobálja a bankjegyeket, és eltűnik. A megadott személyleírás alapján két rendőr a Berényi út egyik parkolójában találta meg a férfit, aki bevallotta, hogy ő járt az üzletben. Az áruház alkalmazottai is felismerték.

A 33 éves győri férfiről előállítását követően derült ki, hogy Győr-Moson-Sopron megyében elfogató parancsot adott ki ellene a bíróság, mivel nem kezdte meg a korábban jogerősen kiszabott börtönbüntetésének letöltését. A férfit kihallgatása után így azonnal a börtönbe vitték. A lopás miatt büntetőeljárás indult ellene.