Késnek a vonatok Budapest-Szolnok és Budapest-Győr között

Vágólapra másolva!
Halálra gázolt egy embert a szentmártonkátai megállóhelyen a Békéscsabára közlekedő sebesvonat hétfőn reggel, ezért Budapest és Szolnok között késnek a vonatok. A Budapest-Győr vonalon műszaki hiba miatt vannak késések.
Vágólapra másolva!

Több vonalon is késnek a vonatok. Hétfőn reggel nem sokkal hét óra előtt halálra gázolt egy embert Szentmártonkáta megállóhelyen a Békéscsabára közlekedő sebesvonat - jelentette a MÁV sajtóügyeletese. A sebesvonat Nagykáta állomáson áll, az egyik vágányt elzárták a forgalom elől a helyszínelés idejére, a másik vágányon váltakozva közlekednek a szerelvények. A gázoló vonat 120 perc késéssel tudja csak folytatni az útját. A rendőrségi helyszínelés befejezéséig a Budapest-Újszász-Szolnok vasútvonalon közlekedő vonatok utasai 15-20 perc késésre számíthatnak - közölte Both Ferenc. A menetrend szerinti közlekedés helyreállását a délelőtti órákra ígérik.

A Budapest-Győr-Hegyeshalom vonalon két műszaki hiba miatt vannak késések. Biatorbágy és Budaörs között elromlott a biztosítóberendezés, azon a szakaszon a vonatok 20-25 percet késnek. Mosonmagyaróvár és Hegyeshalom között egy "üzemveszélyes hibát" kell kijavítani, emiatt az egyik vágányt lezárták, a másikon váltakozó irányban halad a forgalom; azon a szakaszon 10-15 perces késések lehetnek - közölte a MÁV sajtóügyeletese.