Fokozott közúti ellenőrzés Gödöllőn az uniós rendezvények miatt

Vágólapra másolva!
Magyarország átveszi az Európai Unió soros elnökségét Belgiumtól, ezért fokozott ellenőrzést tart a rendőrség szerda éjféltől Gödöllőn. Az ellenőrzés péntek este hat óráig tart.
Vágólapra másolva!

Fokozott közbiztonsági és közlekedésrendészeti ellenőrzést tart a rendőrség éjféltől péntek este hat óráig Gödöllőn, az európai uniós elnökséggel kapcsolatos rendezvények miatt. Magyarország hivatalosan csütörtök este veszi át az Európai Unió soros elnökségét Belgiumtól. A rendezvény miatt Budapesten is forgalomkorlátozásra kell számítani.

Már szerda reggel 6 óra óta tilos megállni a Belvárosban, az Apáczai Csere János utca mindkét oldalán a Roosevelt tér és a Vigadó tér között. Csütörtökön reggel 6-tól szintén tilos megállni a Kossuth téren körben, a Balassi Bálint utca mindkét oldalán a Szalay utca és a Markó utca között, a Miniszterelnöki Hivatal parkolójában.

Életbe lép a tilalom az Alkotmány utca mindkét oldalán a Honvéd utca és a Kossuth tér között, a Vajkay utca mindkét oldalán, a Vértanúk terén körben, a Szalay utca mindkét oldalán a Kossuth tér és a Honvéd utca között, illetve az Akadémia utca mindkét oldalán a Zoltán utca és a Kossuth tér között is.