Balesetek okoztak torlódást az M0-son

Vágólapra másolva!
Több baleset is történt kedden az M0-son. Kora reggel egy román és egy bolgár kamion ütközött össze Szigetszentmiklósnál, majd nem sokkal ez után egy teherautóba hajtott egy személykocsi az autóút 12. kilométerénél. A balesetekben egy ember életveszélyesen, ketten pedig súlyosan megsérültek.
Vágólapra másolva!

Alig oldották fel a kora reggeli baleset miatt elrendelt útzárat az M0-son Szigetszentmiklósnál, máris egy újabb történt az autóút 12. kilométerénél, az 1-es főút felé vezető oldalon. A diósdi lehajtónál teherautóba hajtott egy személygépkocsi. Utóbbi jármű utasa súlyosan megsérült. A helyszíni szemle és a mentés miatt jelenleg a belső sávban halad a forgalom, de nagyobb torlódás nincs - közölte a rendőrség.

Kora reggel két kamion ütközött az autóúton Szigetszentmiklósnál. Egy ember életveszélyes, egy másik súlyos sérülést szenvedett. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szerint egy román kamion eddig ismeretlen okból nekiment az előtte haladó bolgár kamionnak. A román járműben utazó két ember sérült meg. A baleset az M0-snak az M5-östől az M7-es felé tartó szakaszán történt, a 19-es kilométernél.