MN: Hűtlen kezeléssel gyanúsítják a MÁV Informatika értékesítési igazgatóját

Vágólapra másolva!
A MÁV Informatika Zrt. értékesítési és üzletfejlesztési igazgatóját a munkahelyéről vitték el a rendőrök - írja a Magyar Nemzet. A lap úgy tudja, hogy Sz. Györgyöt hűtlen kezeléssel és orgazdasággal gyanúsítják, a rendőrség egyelőre nem nyilatkozott.
Vágólapra másolva!

Újabb gyanúsítottja van a MÁV Informatikai Zrt.-nél folyó nyomozásnak. A Magyar Nemzet úgy tudja, hogy a cég értékesítési és üzletfejlesztési igazgatóját hűtlen kezeléssel és orgazdasággal gyanúsítják, a vezetőt csütörtökön a munkahelyéről vitték el a rendőrök. A rendőrség az információt még nem erősítette meg.

A lap szerint Sz. Györgyöt egy külföldi utazás és oktatási szerződés miatt gyanúsítják. Az értékesítési és üzletfejlesztési igazgató 2009 szeptemberében állítólag részt vett egy szakmailag nehezen indokolható svédországi vásáron, emellett 2009 decemberében rajta keresztül kötött a MÁV Informatika egy száz főt érintő oktatás-továbbképzési szerződést, messze a piaci átlagárak felett. Decemberben szintén a munkahelyéről vitték el a MÁV Informatika Zrt. tanácsadási és alkalmazásfejlesztési divíziójának igazgatóját, Cs. Sándort, őt is hűtlen kezeléssel és orgazdasággal gyanúsítják.