Hatalmas lángokkal égett egy luxusautó Szegeden

bmw x6
Vágólapra másolva!
Ismeretlen okból kigyulladt egy BMW X6-os luxusautó Szegeden csütörtök este. Egy videón látszik, hogy az autó hatalmas lángokkal ég, a tüzet végül tűzoltók fékezték meg.
Vágólapra másolva!

Csütörtök este 9 óra után érkezett bejelentés a Szegedi Rendőrkapitányságra, hogy lángol egy autó a belvárosi Deák Ferenc utcában - áll a történtekről kiadott rendőrségi közleményben. A rendőrség szerint a tulajdonos ugyan poroltóval megpróbálta megfékezni a lángokat, de végül ez csak a tűzoltóknak sikerült.

"Az autó tulajdonosa a rendőröknek azt mondta, hogy a Bertalan hídon haladt a belváros felé, amikor a kocsi füstölni kezdett. Azonnal kiszállt, próbálta oltani a tüzet, de az nem sikerült neki" - ata hírül a rendőrség, amely ugyan nem közölte az autó típusát, de a Délmagyarország című helyi lap szerint egy BMW X6-osról van szó. Ez a terepjáró felépítésű autó a német autógyártó egyik legdrágább modellje, a legolcsóbb felszereltséggel is 19 millió forintba kerül.

Azt nem tudni, hogy mi okozta a tüzet, a rendőrség szerint az esetet a tűzoltóság munkatársai vizsgálják. Az alábbi videón látszik, hogy az autó hatalmas lángokkal égett:

http://www.youtube.com/v/BWCCOjiLqn0?fs=1&hl=hu_HU