Menekülő autóst fogtak a rendőrök Budapesten

Vágólapra másolva!
Autójával menekült a rendőrök elől egy férfi pénteken Budapesten. A sofőrt több kerületen át üldözték, közben két kocsinak és egy járőrautónak is nekiment. Végül akkor sikerült elfogni, amikor a IX. kerületben kiugrott a járművéből, és gyalog próbált meg továbbmenekülni. Az üldözésben egy rendőr könnyebben megsérült. Az elsődleges vizsgálat során kiderült, hogy a férfit körözték. A Független Hírügynökség úgy tudja, hogy egy nő is ült a kocsiban, ám ő menekülés közben kiugrott a járműből.
Vágólapra másolva!

Menekülő autóst fogtak el a rendőrök pénteken, késő délelőtt Budapesten. A férfira a XXIII. kerületben figyeltek fel a járőrök, mert egy gyanús csillogó tárgyat láttak nála. A rendőrök kerületeken át a nyomában voltak. A gyanúsított a menekülés során a XVIII. és a IX. kerületben is összetört egy-egy parkoló autót, és nekiment egy rendőrautónak is. Végül a IX. kerületben kiugrott a járművéből, és gyalogosan próbált továbbmenni. A rendőröknek azonban ekkor már sikerült elfogniuk. Az üldözésben egy járőr könnyebben megsérült, őt mentővel kórházba szállították.

A rendőrség este kiadott közleménye szerint a férfit körözte a BRFK XX-XXIII. kerületi kapitánysága, továbbá kiderült, hogy az autó, amellyel menekült, lopott volt, és egy másik, korábban eltulajdonított jármű rendszáma volt rajta. A kocsi átvizsgálása során a rendőrök megtalálták az eredeti rendszámot, illetve alufóliába csavart kábítószergyanús anyagra is bukkantak.

A Független Hírügynökség információi szerint a férfi nem ült végig egyedül a kocsiban, állítólag egy nő is volt vele, aki menekülés közben ugrott ki az autóból. Úgy tudni, hogy ellene is több elfogatóparancs van érvényben.