Elfogták a szilveszteri budapesti gázolás gyanúsítottját

Vágólapra másolva!
A gyanúsítottként kihallgatott sofőr egy budapesti gyalogátkelőhelyen gázolt el egy nőt, majd megállás nélkül továbbhajtott. A gázolásról videofelvétel készült.
Vágólapra másolva!

Elfogták és gyanúsítottként kihallgatták a szilveszteri cserbenhagyásos gázolás feltételezett elkövetőjét. A sofőr január 1-jén hajnalban a főváros VII. kerületében a Dózsa György út és a Damjanich utca kereszteződésében gázolt el egy 32 éves nőt, majd segítségnyújtás nélkül továbbhajtott. A nőt akkor súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba, ahonnan már kiengedték, az orvosok véleménye szerint teljesen felépül.

A BRFK szóvivője csütörtökön az üggyel kapcsolatosan elmondta, hogy a jármű vezetőjét széles körű adatgyűjtés eredményeként sikerült azonosítani. A gyanúsított szabadlábon védekezhet - tette hozzá.

A balesetet egy térfigyelő kamera rögzítette. A rendőrség már január 3-án megtalálta a balesetet okozó furgont, a jármű tulajdonosát tanúként hallgatták ki, de a rendőrség szerint akkor még tisztázatlan volt, hogy ki vezette az autót a baleset idején.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=qNCL4Rj5merb227M