Luxushotelben tartja idei évértékelőjét Gyurcsány

Gyurcsány Ferenc, korábbi miniszterelnök, országgyűlési képviselő, MSZP
Vágólapra másolva!
Az ötcsillagos Corinthia Grand Hotel Royalban értékeli az ország helyzetét Gyurcsány Ferenc korábbi miniszterelnök-pártelnök. Gyurcsány tavaly még a zuglói Körcsarnokban értékelt több ezer ember előtt.
Vágólapra másolva!

Ötcsillagos luxusszállodában tartja idei évértékelő beszédét Gyurcsány Ferenc korábbi miniszterelnök: a február 18-ára meghirdetett eseményt a budapesti Corinthia Grand Hotel Royalban rendezik meg. Ez váltást jelent a korábbi hasonló rendezvénye helyszínéhez képest: tavaly a Magyar Demokratikus Charta rendezvényén, a zuglói Körcsarnokban tartotta meg évértékelő beszédét. Korábban miniszterelnökként a Parlamentben mondta el hasonló értékeléseit.

A hotel honlapja alapján a deluxe lakosztályokkal, elegáns boltokkal ellátott Corinthia Grand Hotel Royalt 2006-ban a legjobb magyar szállodának választották, 2007-ben az év konferenciaszállodája volt. Konferenciaközpontja "nagyszabású rendezvények" lebonyolítására is alkalmas - írják az ismertetőben.

A korábbi közlemény szerint a volt miniszterelnök-pártelnök, a MSZP Demokratikus Koalíció Platformjának elnöke értékeli az ország és a kormány állapotát, beszél az ellenzék, ezen belül az MSZP helyzetéről, és saját politikai szándékairól is. A tavalyi körcsarnoki értékelőn több ezer ember vett részt, kisebb botrányt is okozott, hogy sokan nem jutottak be a rendezvényre (akkori tudósításunk itt olvasható).

Forrás: Corinthia Grand Hotel Royal
A Corinthia Grand Hotel Royal konferenciaterme

Orbán Viktor miniszterelnök múlt hét hétfőn tartotta országértékelő beszédét a Millenáris Parkban. A kormányfő felszólalt a parlament tavaszi ülésszakának február 14-ei nyitóülésén is.