A technológiai vívmányokat is beleírja Szájer az alkotmányba

Szájer József fideszes európai parlamenti (EP) képviselő
Vágólapra másolva!
Az új technológiai vívmányok alkalmazását is beleírná az alkotmányba Szájer József, aki "csodának" nevezi és jó munkaeszköznek tartja az iPadet, amelyen az új alaptörvény szövegét is írja.
Vágólapra másolva!

"Magyarország az állam működésének hatékonysága, a közszolgáltatások színvonalának emelése, a közügyek jobb átláthatósága és a polgárok esélyegyenlősége érdekében törekszik az új technológiai megoldások alkalmazására" - ezt is az új alkotmány részévé javasolja Szájer József EP-képviselő, az új alaptörvény előkészítését segítő bizottság vezetője. Szájer a blogján írt erről, és megjegyezte, reméli, hogy a kormánypártok nem húzzák majd ki ezt a "szívemhez olyan közel álló gondolatot" az alkotmány tervezetéből.

A politikus az új technológiákhoz való vonzódását jelezte azzal is, hogy hozzátette, hogy ő Magyarország alkotmányát is az iPadjén írja, amelyet "csodának" nevez. "Megnézhetem rajta az összes elektronikus levelemet, ezen javítom, írom a különböző tervezeteket" - írja Szájer, aki szerint ez az első alkotmány, amely ezen az eszközön készül. "Steve Jobs biztosan nagyon megörül, ha megtudja" - írja Szájer, aki szerint az a legjobb az iPadben, hogy nem kell perceket várni arra, hogy beinduljon, és ezzel időt tud spórolni.