Forgalomkorlátozások a fővárosban március 15-e miatt

Vágólapra másolva!
Forgalomkorlátozásokat léptet életbe a március 15-i rendezvények miatt a rendőrség a fővárosban. Többek között tilos lesz megállni a Kossuth teret övező utcákban, illetve a budai vár környékén.
Vágólapra másolva!

A március 15-i rendezvények miatt forgalomkorlátozásokat léptet életbe a fővárosban a Budapesti Rendőr-főkapitányság - olvasható a rendőrség honlapján.

A rendőrség közleménye szerint tilos lesz autóval megállni több belvárosi utcában március 14-én és 15-én. Hétfő reggeltől kedd estig tilos megállni az V. kerületben a Városház utca mindkét oldalán és a környező utcákban. Március 14-én 18 órától március 15-én éjfélig nem lehet majd megállni a Kossuth teret és a Batthyány-örökmécsest övező utcákban.

Tilos lesz megállni hétfőn reggeltől kedd éjfélig a budai Vár környékén, beleértve a Dózsa György teret, illetve Kossuth téren és az azt körülvevő utcákban, illetve hétfőn reggel 8 és kedd délután egy óra között az I. kerületi Attila úton, a Nemzeti Múzeum, a Kálvin tér és az Astoria környékén, az Akadémia utcában, valamint a Petőfi téren és az Erzsébet híd alatti parkolóban.

Az ünnepségek és a lezárások miatt több környező útszakaszon ideiglenesen megváltozik a forgalom. A korlátozásokról szóló részletes információkat itt találja.