Sportos kombi autóra cserélte szolgálati kocsiját Lázár

Audi A6 Allroad quattro
Vágólapra másolva!
Egy Audi A6 Quattrót vett magának Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője, aki februárban az őt ért kritikák miatt adta le havi 600 ezer forintért bérelt szolgálati kocsiját. A Blikk szerint a fideszes politikus hitelből, Németországban vásárolta a kocsit, amely egy német szalon tesztautója volt.
Vágólapra másolva!

Egy kétéves Audi A6 Quattrót vásárolt magának nemrég Lázár János - írja a Blikk, amely szerint a politikus vagyonnyilatkozatát is módosítani fogja, feltünteti benne új autóját.

A lap szerint Lázár Németországból hozatta az autót, amelyet hitelből vásárolt meg. A kocsi automata, alapfelszereltségű, de bőrüléses, 290 lőerős, és gyári navigációs rendszer van benne. A kocsit használtan vette, de kevés kilométerrel, mert egy német szalon tesztautója volt. Az Audi honlapja szerint az A6 Quattro típusú modellek 16 és 18 millió forint körüli összegbe kerülnek újonnan (ennél drágább a 350 lóerős változat).

A Blikk januárban írta meg, hogy Lázár János egy Audi S8-ast használ szolgálati autóként, amelynek havi 600 ezres bérleti díját és 300 ezres benzinköltségét addig fele-fele arányban fizetette a hódmezővásárhelyi önkormányzat és a Fidesz-frakció. Lázár az őt ért kritikák miatt megvált a kocsitól, majd átmenetileg egy saját pénzből bérelt Audi A6 3.0 TDI-vel járt.

Forrás: Audi
Ilyen sportkombira cserélte Lázár János az S8-as szolgálati autóját