Vaklárma volt az újabb gyanús csomag Budapesten

Vágólapra másolva!
Egy elhagyott vászontáska okozott riadalmat egy budapesti, belvárosi pénzintézetben kora este. A tűzszerészek megvizsgálták a csomagot, de nem volt benne veszélyes anyag - jelentette munkatársunk a helyszínről.
Vágólapra másolva!

Ismét gyanús csomaghoz riasztották a rendőröket egy budapesti bankfiókból kora este. Az V. kerületi Ferenciek terén lévő OTP-fiókban találtak egy gazdátlan vászontáskát. Fél 7 körül hívták ki a rendőröket, akik értesítették a tűzszerészeket is.

A tűzszerészek megvizsgálták a vászontáskát, és megállapították, hogy nincs benne veszélyes anyag - jelentette munkatársunk a helyszínről. Korábban elmondta, hogy látta, amint egy védőruhába öltözött tűzszerész egy kisebb csomagot hoz ki az épületből. Hozzátette, hogy mintegy ötven méteres sugarú körben zárták körül kordonnal az OTP-fiókot. Több mint tíz rendőrautót látott a környéken. A Kossuth Lajos utcában a forgalom zavartalan, a buszok a megállótól egy kicsit távolabb állnak meg. A kordont az akció végén elbontották.

Pénteken ugyancsak Budapesten, a József körúton tűzszerészek semmisítettek meg egy bankfiók előterében talált gyanús csomagot. Az elkövetőt még keresik.

Fotó: Tuba Zoltán [origo]