Orbán is elment az autóbalesetben elhunyt képviselő temetésére

Arnóth Sándor püspökladányi polgármester, a Fidesz március 16-án, autóbalesetben elhunyt képviselője temetése, Orbán Viktor
Vágólapra másolva!
Tízezren búcsúztatták a püspökladányi temetőben Arnóth Sándort, a település autóbalesetben elhunyt polgármesterét. A szertartás délután egy órakor harangzúgással kezdődött. A polgármester végső búcsújára a Fidesz több vezető politikusa - közte Orbán Viktor miniszterelnök - is a helyszínre érkezett.
Vágólapra másolva!

Harangzúgással kezdődött délután egy órakor Arnóth Sándor püspökladányi polgármester temetése a város temetőjében. Tízezren érkeztek, hogy leróják kegyeletüket az autóbalesetben elhunyt politikus emléke előtt. Részt vett a szertártartáson a Fidesz több vezető politikusa is, így például Orbán Viktor miniszterelnök és felesége, Varga Mihály, a Miniszterelnökséget vezető államtitkár, Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, Lázár János frakcióvezető és Kósa Lajos, Debrecen polgármestere.

Arnóth Sándor koporsója előtt délelőtt 11 órától róhatták le kegyeletüket az emlékezők, de még délután is nagyon sokan voltak, akik virágot helyeztek el a polgármester emlékére.

Arnóth Sándor március 16-án késő este vesztette életét. Sofőrjével Budapestről tartott hazafelé az M3-as autópályán, amikor a 42-es kilométernél egy szemből érkező kocsival ütköztek frontálisan. A karambolban a polgármester és sofőrje, illetve a vétkes autós is életét vesztette. Erről itt olvashat bővebben.