Deutsch Tamás "dajcstomi" néven káromkodott a Twitteren

Vágólapra másolva!
Deutsch Tamás fideszes európai képviselő névnapjára lepte meg magát egy Twitter-oldallal, és azóta naponta többször is tesz ki új bejegyzést egy-egy politikai eseményről alkotott véleményével. Volt olyan bejegyzése, amelyben ilyen kifejezések is szerepeltek: "szemét alakok", "irtózatos gecik", "gusztustalan rohadékok".
Vágólapra másolva!

Többször is káromkodik, szitkozódik twitteres bejegyzéseiben Deutsch Tamás. A fideszes EP-képviselő "dajcstomi" néven szerepel a Twitteren, profilja a saját honlapjáról, a deutschtamas.hu -ról is elérhető. Deutsch Tamás - bejegyzése szerint - névnapjára ezzel lepte meg magát. Azóta van, hogy naponta többször is megosztja rövid véleményét egy-egy ügyről.

Március 20-ai bejegyzése arról szól, hogy "A hazugság erőszak. A legalantasabb, legundorítóbb szellemi erőszak. Megismétlem: Elég a hazugságokból! Elég a posztkomcsi erőszakból!". Egy nappal később pedig azt írta ki: "Vannak szemét alakok. Vannak aljas emberek. Vannak rosszindulatú örültek. Vannak irtózatos gecik. Vannak gusztustalan rohadékok. És van Gyurcsány".

Az új alkotmánnyal kapcsolatban hétfőn azt írta: "Elolvastam ma Török Gábortól Piroslapig valamennyi blogbejegyzést a készülő új Alkotmányról. Homály, indulat. Mélyéről párolog a bögre. Nagyon."

Deutsch Tamásnak magánjellegű bejegyzései is vannak, március 12-én például azt írta: "A Király beszéde lenyűgözően jó film. Aztán az Instant-remek hely, hangulat, buli. Kiváló long island ice tea-k. Csöppet fejfájós ébredés."

Az EP-képviselő, akinek 136 követője van a Twitteren, hétfői, két órával ezelőtti bejegyzésében azt is írja, hogy "imádnivaló twittelni." A Twitter egy internetes mikroblog-szolgáltatás, amelyen keresztül a felhasználók 140 karakteres rövid bejegyzéseket vagy egymásnak szánt üzeneteket írhatnak.