Mentőautó ütközött frontálisan egy teherautóval Törökszentmiklósnál

Vágólapra másolva!
Három súlyos és egy könnyebb sérültje van annak a frontális ütközésnek, ami kedden hajnalban történt a 4-es főúton, ahol egy előző mentőautó ütközött egy román rendszámú teherautóval.
Vágólapra másolva!

Mentőautó és tehergépkocsi ütközött kedd reggel a 4-es út 120 km-énél, Törökszentmiklós és Fegyvernek között, a balesetnek négy súlyos sérültje van - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Az eddigi információk szerint a mentőautó egy tehergépkocsi előzésébe kezdett, majd összeütközött egy szemből érkező másik teherjárművel.

A mentőautó az árokba csapódott, a benne utazó négy ember - egy beteg és a személyzet három tagja - nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett. A rendőrség úgy tudja, hogy a gépkocsivezetőt a helyszínen újra kellett éleszteni.

A nem sokkal reggel fél hat után bekövetkezett baleset másik résztvevője egy román rendszámú, bútorlapot szállító teherautó volt, amelynek sofőrje sértetlenül úszta meg az ütközést. A mentés idejére a forgalmat Törökszentmiklós irányába, a régi 4-es út felé terelik.