Vélhetően rablógyilkosság áldozata lett egy idős férfi Somogyban

Vágólapra másolva!
A rendőrség nem erősítette meg a hírt, de vélhetően rablógyilkosság áldozata lett egy idős férfi a Somogy megyei Kiskorpádon. A férfi halálát a helyi hírportálok szerint brutális bántalmazás okozta.
Vágólapra másolva!

A rendőrség csak a halál tényét közölte, helyi hírforrások szerint viszont rablógyilkosság áldozata lett egy idős férfi a Somogy megyei Kiskorpádon. A Somogy Megyei Online hírportál saját információra hivatkozva azt írja, hogy a 75 év körüli idős férfit az udvaron leütötték, párját a házban brutálisan megverték, az asszonyt eszméletlen állapotban szállították kórházba. Az elkövetők értékek után kutatva felforgatták az egész lakást. A földön fekvő férfire péntek reggel nyolc óra körül a szomszédja talált rá, aki értesítette a falugondnokot és az orvost. A háziorvos már csak a halál beálltát tudta megállapítani.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata a történtekről ennyit mondott: "Holtan találtak ma reggel Kiskorpádon egy idős helyi lakost házának udvarában. A halál okát és körülményeit a rendőrség szakértők bevonásával megkezdte". Bíró Gábor sajtóreferens az interneten megjelent információkat nem kommentálta.