Súlyos balesetet szenvedett egy holland motoros Érden

Vágólapra másolva!
Feltehetőleg nem kapta meg az elsőbbséget az a holland motoros, aki súlyos balesetet szenvedett pénteken este Érden, amikor ütközött egy autóval. Az MTI információi szerint egy holland diplomatáról van szó, a Pest megyei rendőrség szóvivője nem erősítette meg a hírt.
Vágólapra másolva!

Súlyos sérülést szenvedett egy holland állampolgárságú motoros pénteken este, miután személyautóval ütközött egy érdi útkereszteződésben. Az MTI információi szerint egy diplomatáról van szó. Az [origo] megkereste a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságot, de a szóvivő az 54 éves férfi személyiségi jogaira hivatkozva nem erősítette meg a távirati iroda értesüléseit. A budapesti holland nagykövetség pénteken este már zárva volt, senki sem válaszolt az [origo] hívására.

Az 54 éves holland állampolgár motorkerékpárjával a Törökbálinti és a Folyondár út kereszteződésében haladt, amikor egy 60 éves bajai nő elütötte. A hölgy feltehetőleg nem adott elsőbbséget a motorosnak, aki az ütközés következtében súlyos sérüléseket szenvedett, kórházban ápolják. A baleset körülményeit az érdi rendőrkapitányság vizsgálja.