Az Inforádiótól érkezik a Figyelő hetilap új főszerkesztője

Vágólapra másolva!
Július 1-től Illisz László lesz a Figyelő magazin új főszerkesztője. Illisz eddig az Inforádió felelős szerkesztője, utóbb főszerkesztő-helyettese volt.
Vágólapra másolva!

Június 1-től Illisz László jogász és újságíró személyében új főszerkesztőt igazolt a Figyelő magazin. Simon Ernő jelenlegi főszerkesztő május végén távozik a kiadótól.

Mint arról korábban beszámoltunk, a távozás oka az volt, hogy az új tulajdonos és a leköszönő főszerkesztő eltérően vélekedett a Figyelő szakmai és üzleti koncepciójáról. A World Communications Kft. május elsején vette át az újság kiadását a Sanoma Media Budapest Zrt.-től.

Illisz László a pályáját 1989-ben a Mai Nap szerkesztőségében kezdte, majd hosszabb ideig dolgozott a Világgazdaság szerkesztőségében, 8 éve pedig az InfoRádió felelős szerkesztője, utóbb főszerkesztő-helyettese volt.

A Word Communications keddi közleménye szerint az új főszerkesztő megőrzi a Figyelő szakmai megbecsülését és pártsemlegességét. A terveik között szerepel egy informatív, a hétköznapi életben is hasznos szolgáltatásokat nyújtó internetes portál mielőbbi elindítása, továbbá a Figyelő köré szerveződő kiegészítő termékek megtartása és fejlesztése - közölte a Word Communications.