Top tízes csalót fogtak egy fővárosi bevásárlóközpontnál

Vágólapra másolva!
Kilenc elfogatóparancsot is kiadtak az elmúlt fél évben egy 36 éves budapesti csaló ellen, akit szerdán fogtak el egy fővárosi bevásárlóközpontnál.
Vágólapra másolva!

Nemzetközi és európai elfogatóparancs is érvényben volt azzal a csalóval szemben, akit szerdán délelőtt fogtak el egy fővárosi bevásárlóközpontnál - közölte honlapján a rendőrség. A 36 éves férfit már jó ideje kereste a rendőrség, az elfogása a BRFK és az NNI munkatársainak közös akciója során valósult meg a XV. kerületben.

A férfi az elmúlt időszakban az ország több pontján is bujkált a rendőrség elől, albérletről albérletre járt. A férfinál személyazonosításra alkalmas okmány nem volt, a rendőrség berkein belül azonban jól ismert személy volt, így tudták azonosítani - közölte a rendőrség.

A 36 éves budapesti férfi ellen kilenc körözés volt érvényben; körözést adott ki ellene két esetben a Komárom-Esztergom Megyei Bíróság szabadságvesztés letöltésének elmulasztása miatt, valamint három rendőrkapitányság. További három városi bíróság pedig lopás és csalás bűntette miatt adott ki ellene elfogatóparancsot. A férfi rajta volt a keresett bűnözők top tízes listáján.