A hétvégén Kötcsén is értékeli a kormány munkáját Orbán

Vágólapra másolva!
Kilencedik alkalommal tartják meg vasárnap a kötcsei pikniket, ahol a kormány első évét és a választások óta eltelt időszakot fogja értékelni Orbán Viktor miniszterelnök. Az évente megrendezett magántalálkozón fideszes politikusok és a jobboldali értelmiségi holdudvar szokott részt venni.
Vágólapra másolva!

A nemzeti kormányzás első éve címmel idén is megtartják a kötcsei találkozót, ahol Orbán Viktor kormányfő mellett Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter és Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter értékeli majd a választás óta eltelt időszakot és az ország megújítása érdekében tett lépéseket - közölte Szijjártó Péter és Balog Zoltán csütörtökön.

A kormányfő szóvivője és a Polgári Magyarországért Alapítvány kuratóriumi elnöke közleményében azt írta, hogy az alapítvány és a Hermina Szalon által szervezett magánrendezvényen elhangzottakról tájékoztatni fogják a sajtót. Hoffmann Rózsa oktatási államtitkár internetes oldaláról kiderül, hogy a találkozó június 5-én, vasárnap lesz a Somogy megyei faluban.

A kötcsei pikniket 2004 óta évente rendezik meg fideszes politikusok és a jobboldali értelmiségi holdudvar részvételével a Somogy megyei településen, a tanácskozások nem nyilvánosak. A most vasárnapi lesz a kilencedik találkozó, ugyanis 2010-ben kétszer is megtartották a pikniket, először májusban, majd szeptemberben. A legutóbbi rendezvényen a nemzeti kormányzásról tartott előadást Orbán Viktor.