Rogán Antal is szerepelni fog a Jóban Rosszban című sorozatban

2011.06.07. 8:45

Saját magát fogja alakítani Rogán Antal, a Belváros fideszes polgármestere a Tv2 Jóban Rosszban című szappanoperájában - írja a Bors című napilap. A politikus a feleségével és Krumpli nevű kutyájával kedden forgat a Kossuth téren. A jelenet ősszel kerül adásba.

Szappanopera-színész lesz Rogán Antal, a Fidesz V. kerületi polgármestere és felesége, Cecília - írja a Bors című napilap. A politikus kedden forgat a Kossuth téren a Jóban Rosszban stábjával.

A Tv2 sajtóosztályától a Bors megtudta, hogy a történet szerint Konrád főorvoson két rezidens áll majd bosszút a hónapokon át tartó szívatás miatt, azzal, hogy elkábítják a doktort, és a lakókocsiját a Parlament elé vontatják. A főorvos a Kossuth téren szembetalálkozik a kutyáját sétáltató Rogánnal, akivel rövid szóváltásba keveredik - írja a napilap. A jelenet ősszel kerül adásba.

A Bors értesülései szerint Rogán egyébként a feleségének, Cecíliának kedvez a szereppel, aki gyerekként nagyon szeretett volna egy sorozatban játszani. Gázsit azonban nem kapnak a szereplésért - írja a Bors.

A Rogán-házaspár visszatérő szereplő a Tv2-n, 2010 tavaszán a Mr. és Mrs. című úgynevezett sztárpárshow-ban szerepeltek, Görög Zita, Koós János és Damu Roland mellett. Rogán Antal korábban a Playboyban is feltűnt, a Csillagok háborúja című film híres robotjaival, R2D2-vel és C- 3PO-val fotózkodott.

Fotó: Nagy Attila [origo]
A forgatás további képeiért kattintson a fotóra!

KAPCSOLÓDÓ CIKK