Tapétavágós rablót tepertek le egy szegedi bolt alkalmazottai

Vágólapra másolva!
Tapétavágó késsel próbált boltot rabolni egy fiatal férfi Szegeden. A támadó kést szorított egy alkalmazott torkának, de aztán a többi dolgozó rárontott. A menekülő rablót végül az utcán sikerült elfogni.
Vágólapra másolva!

Kudarcba fulladt egy boltrablási kísérlet Szegeden, miután az üzlet alkalmazottai leteperték a támadót - közölte vasárnap délután a rendőrség. A férfinak ugyan sikerült megkaparintania az üzlet bevételét, de a dolgozók még az utcán utolérték.

A 25 éves férfi a boltba lépve tapétavágó kést szorított az egyik alkalmazott nyakához, és így vette rá a bevétel átadására. Az eladónő engedelmeskedett, de közben két másik alkalmazott is visszaért az üzletbe, és dulakodni kezdtek a támadóval. A férfi ekkor menekülőre fogta, és sikeresen kitört a boltból, bár egy érkező vásárló az ajtóban is megpróbálta útját állni.

Az alkalmazottak ezután az utcán is dulakodni kezdtek a rablóval, és végül sikerült lefogniuk a rendőrjárőrök érkezéséig. A férfit a rendőrség kihallgatta, majd őrizetbe vette, és rablás gyanújával eljárást indított ellene.