Ketten meghaltak egy frontális karambolban Lőrinci mellett

Frontális ütközés, autóbusz - lakókocsi, Baleset Lőrinci határában, a 21-es számú főúton, a személygépkocsiban utazók, ketten meghaltak
Vágólapra másolva!
Frontálisan ütközött egy autóbusz és egy lakókocsit vontató autó a Heves megyei Lőrinci határában. Mindkét jármű kigyulladt, ketten a helyszínen meghaltak.
Vágólapra másolva!

Összeütközött egy autóbusz és egy lakókocsit vontató autó péntek este a Heves megyei Lőrinci határában, a 21-es számú főúton - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t. A nem sokkal tíz óra előtt történt frontális ütközés következtében mind a két jármű kigyulladt - közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A személygépkocsiban utazó két ember a helyszínen életét vesztette, a buszon viszont nem sérült meg senki. A Hatvanból Salgótarján felé haladó, menetrend szerinti Volán-járat a 21-es főút 18-as kilométerszelvényében ütközött frontálisan a járműszerelvénnyel. A helyszínelés este fél tizenegykor még tartott, az érintett szakaszt a vizsgálat idejére lezárták.

Forrás: MTI/H. Szabó Sándor
A frontális ütközés következtében mind a két jármű kigyulladt, a személygépkocsiban utazó két ember a helyszínen életét vesztette