Forgalommal szemben autózó sofőr okozott balesetet az M0-son

Vágólapra másolva!
Egyelőre nem tudni, hol hajtott fel az M0-s autóútra és hány kilométert tett meg a forgalommal szemben egy autós, aki kedden este okozott balesetet a Liszt Ferenc repülőtér és a Megyeri híd között. A vétkes sofőrt mentőhelikopter vitte kórházba, a sztrádán teljes az útzár.
Vágólapra másolva!

Súlyosan megsérült az a sofőr, aki autójával a forgalommal szemben hajtott fel az M0-s autóútra és összeütközött egy másik járművel kedd este a Liszt Ferenc repülőtér és a Megyeri híd között, a 34. kilométerszelvénynél - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

A szóvivő elmondta, egyelőre nem tudni, hol hajtott fel a sofőr, és hány kilométert tett meg az alacskai pihenőig, ahol összeütközött egy másik, szabályosan közlekedő gépkocsival a Megyeri híd felé vezető oldalon.

A vétkes vezető súlyosan megsérült, mentőhelikopterrel szállították kórházba. A másik autó sofőrje is megsérült, sérülései súlyosságáról egyelőre nincs információ, mint ahogy arról sem, hogy a két járműben ültek-e mások is.

Az érintett szakaszon teljes útlezárás mellett folyik a helyszínelés, a terelés megszervezésén jelenleg is dolgozik a rendőrség. A baleset körülményeinek tisztázása érdekében - a vizsgálat részeként - szerdán megnézik a térfigyelő kamerák felvételeit.