Vágólapra másolva!
Nem lövésből származott az a két lyuk, amit egy családi ház kapuján találtak szerdán késő este Putnokon - közölte pénteken a rendőrség. Korábban az ott lakó férfi tett bejelentést, hogy durranást hallott, majd két lyukat talált a pozdorjából készült kapun.
Vágólapra másolva!

A soron kívüli szakértői vizsgálat megállapította, hogy nem lőfegyverből kilőtt lövedékek okozhatták azt a két sérülést, amit egy putnoki családi ház kapuján találtak - közölte pénteken Egyedné Novodonszki Éva, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Egy putnoki férfi július 20-án este tett bejelentést a helyi rendőrőrsön. Elmondása szerint számára beazonosíthatatlan irányból két dörrenést hallott, illetve két apró lyukat talált kerítésének pozdorjából készült kapuján.

A rendőrség több tanút is kihallgatott, majd még aznap este, illetve másnap helyszíni szemlét tartott. Az ezt követő szakértői vizsgálat állapította meg, hogy a sérüléseket nem lőfegyver okozta. A megyei kapitányság szóvivője elmondta, hogy továbbra is vizsgálják azonban a riadalmat okozó hanghatások eredetét.

Forrás: MTI/Vajda jános
A rendőrök helyszínelnek a putnoki családi háznál

azt mondta