Beismerte tettét az a 47 éves asszony, aki begyógyszerezte három gyermekét és saját magát hétfőn Baján. Az egyik gyerek, egy tízéves kislány meghalt.

Kiengedték a kórházból és a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte azt a 47 éves asszonyt, aki gyógyszerrel megmérgezte három gyermekét hétfőn Baján; a gyerekek közül egy 10 éves kislány meghalt - közölte a rendőrség pénteken.

A gyanúsítottként kihallgatott nő beismerte a bűncselekmény elkövetését - mondta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. Mihályné Bornemisza Eleonóra őrnagy hozzátette: a két életben maradt, megmérgezett gyereket megfigyelésre még kórházban tartják.

Egy 48 éves bajai férfi hétfőn jelentette be a rendőrségen, hogy a munkából hazaérkezve a Bajához tartozó Mártonszálláson lévő lakóházukban holtan találta 10 éves lánygyermekét. A lakásban megmérgezve találta a 11 éves és a 8 éves fiút, valamint az édesanyát is. A két fiút és az asszonyt kórházba szállították.

A rendőrség nyomozást indított több emberen, tizennegyedik életévét be nem töltött személy ellen elkövetett emberölés bűntett kísérletének gyanúja miatt.