Börtönbe szállítják újból Tasnádi Pétert, értesült a Hirado.hu. A vállalkozót a többi között önbíráskodással, rablással, és személyi szabadság megsértésével gyanúsítják.

A rendőrök nem találták otthon a lakhelyelhagyási tilalom alatt álló Tasnádi Pétert, ám később a II. kerületben elfogták és hamarosan visszaviszik a Nagy Ignác utcai börtönbe - értesült az MTI Hírcentrum tudósítója.

A Pesti Központi Kerületi Bíróság július 13-án szüntette meg nem jogerősen Tasnádi Péter előzetes letartóztatását, és lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el. Az ügyészség azonban fellebbezett, majd az ítélőtábla ismét elrendelte a férfi előzetes letartóztatását - számolt be csütörtökön a hirado.hu.

Tasnádi Pétert önbíráskodással, rablással, és személyi szabadság megsértésével gyanúsítják, ezzel az üggyel kapcsolatban szüntették meg korábban előzetes letartóztatását.

A vállalkozónak ezzel párhuzamosan a Nógrád Megyei Bíróságon is folyamatban van egy ügye: azzal vádolják, hogy egy ellene életveszélyt okozó testi sértés miatt folytatott büntetőügyben hárommillió forintot fizetett valótlan tartalmú elmeorvos-szakértői véleményért 2006-ban.