Halálos baleset történt az M5-ös autópályán

Vágólapra másolva!
Árokba hajtott és betonpillérnek ütközött egy szerb rendszámú autó az M5-ös autópályán, Kiskunfélegyháza közelében. Egy ember meghalt ketten súlyosan megsérültek.
Vágólapra másolva!

Egy halálos áldozata és két súlyos sérültje van annak a balesetnek, amely az M5-ös autópályán történt, Kiskunfélegyháza határában péntek hajnalban - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel. Hajnali háromnegyed négy előtt, az autópálya Szeged felé tartó oldalán történt, ahol eddig tisztázatlan körülmények között egy szerb rendszámú személyautó a vízelvezető árokba hajtott, majd ott egy betonpillérnek ütközött és felborult.

A járműben három ember utazott. Közülük az ütközés következtében az 50 év körüli vezető és a mellette ülő, hasonló korú férfi nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett. Őket a kecskeméti kórházba szállították. A gépkocsi hátsó ülésén utazó 41 éves nő a helyszínen életét vesztette. A helyszínelés, valamint a műszaki mentés egyaránt a leállósávon történt, így nem volt szükség forgalomkorlátozásra az érintett útszakaszon.