Késsel megsebesítettek két rendőrt egy budapesti benzinkútnál

Vágólapra másolva!
Késsel megsebesítettek két rendőrt szerda délután az M1-M7-es autópálya fővárosból kivezető szakaszán, egy benzinkútnál - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szóvivője. A 27 éves támadót maguk a megsebesített rendőrök vették őrizetbe.
Vágólapra másolva!

Nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek a rendőrök, akiket az M1-M7-es autópálya Budapestről kivezető szakaszán sebesítettek meg - mondta Horváth Katalin Fanni, a BRFK szóvivője. A rendőrök őrizetbe vették a 27 éves gyanúsítottat, akit csalás miatt köröztek. A két rendőrt a Honvédkórház - Állami Egészségügyi Központba szállították - mondta Horváth Katalin Fanni.

A szóvivő elmondta, hogy a III. kerületi rendőrkapitányság munkatársai állampolgári bejelentés nyomán intézkedtek a 27 éves férfival szemben, aki a nála lévő késsel megsebesítette a rendőröket. A körözött férfit a megsérült rendőrök fogták el.

Az őrizetbe vett gyanúsítottal szemben a további eljárást az illetékes nyomozó ügyészség folytatja le - közölte Horváth Katalin Fanni, hozzátéve, hogy a 27 éves férfi ellen csalás miatt hét körözést adtak ki.