Rendőrök szedték ki a drogot az alsónadrágból

Vágólapra másolva!
Háromszázötven kábítószergyanús csomag került elő Budapesten, a Sziget fesztivál bejáratánál lévő parkolóban egy férfi ruházatának átvizsgálásakor. Nézze meg galériánkat a rendőri akcióról!
Vágólapra másolva!

A Sziget területére nem jutott be a 30 év körüli férfi, akiről az MTI annyi további információt közölt, hogy "külföldi", a helyszínen készült képek tanúsága szerint taxival igyekezett bejutni a rendezvényre, továbbá Dolce & Gabbana márkájú (vagy legalábbis ilyen feliratú) alsónadrágot viselt. A rendőri akció során ebből a ruhadarabból is számos kábítószergyanús csomag került elő. Nézze meg galériánkban, hogyan távolították el a csomagokat a fehérneműből!

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán
Az elfogáskor készült képekért kattintson a fotóra!

A BRFK honlapján olvasható beszámoló szerint rendőröknek "alapos nyomozati cselekmények, valamint információgyűjtés eredményeképpen" sikerült a rajtaütés. A 350 darab lefoglalt csomag tételesen az alábbiakat tartalmazta: 188 darab, feltehetően amfetamin-származékot (MDMA-t) tartalmazó kapszulát, 12 darab, feltehetően kokaint tartalmazó pakettet, 54 darab bélyeget (feltehetően LSD-t) és 101 darab, feltehetően marihuánát tartalmazó pakettet.

Ezután a BRFK nyomozói házkutatást tartottak a férfi tartózkodási helyén, ahol, mint a közlemény írja, "további négy személlyel szemben intézkedtek", mivel a lakásban nagy mennyiségű kábítószergyanús anyagot találtak. Mind az öt személy ellen kábítószerrel való visszaélés megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, egyikük sem tagadta bűnösségét. A Szigetnél elfogott férfit őrizetbe vették és indítványozták előzetes letartóztatását.