Eltűnt három fiatal a Hajógyári-szigeten

2011. augusztus 11-én éjszaka hajókkal keresik az eltűnt fiatalokat a Duna budai oldalán. Korábban három fiatal a Sziget fesztivál bejáratánál
Vágólapra másolva!
A három fiatal a H-hídnál jegy nélkül próbált bejutni a rendezvényre csütörtök éjjel, majd a bokros folyópart területén eltűntek. Szemtanúk szerint legalább egyikük a Dunába került.
Vágólapra másolva!

Az eltűnteket a Hajógyári-sziget és az óbudai part mentén, valamint a Dunán is keresték, de egyelőre nem találták. Fülöp Valter bűnügyi helyettes egy pénteki sajtótájékoztatón azt mondta, a fiatalokat, akiknek a kilétéről egyelőre semmit nem tudni, a szigeten és búvárokkal a vízben jelenleg is keresik.

Marinka Csaba, a Sziget Fesztivál kommunikációs vezetője az MTI-nek azt mondta, hogy nem a rendezvény, hanem a Hajógyári területet biztosító szolgálat lett figyelmes a fiatalokra a H-hídhoz közelebb eső részen, de még a fesztiváltól távol, a vízparti bozótosban. A biztonságiak felszólítása ellenére a fiatalok a vízbe ugrottak, ekkor riasztották a fesztivál vízi mentőit, akik átvizsgálták a területet, de nem találtak senkit - mondta a kommunikációs vezető.

Forrás: MTI/Lakatos Péter