Gyilkosságok Csepelen - képes összefoglaló

Csepel, élve eltemetett emberek holttesteit találták meg Csepelen, a helyszínelés befejeződött, gyilkosság
Vágólapra másolva!
Egy eldugott, nehezen megközelíthető tisztáson találta meg a rendőrség azoknak az embereknek a holttestét, akiket az eddig nyilvánosságra került információk szerint élve ástak el. A környéken egy műhely dolgozói tudósítónknak azt mondták, hogy múlt hét végén rendőrök jelentek meg, letérdeltettek négy embert, és el is vitték őket.
Vágólapra másolva!

Fotó: Mudra László [origo]
A tetthelytől körülbelül ötven méterre emberek élnek. A tisztásról egy szemetes ösvény egy tákolt kunyhóhoz vezet, ahol az itt talált holmik arra utalnak, hogy akár öt ember is élhet azon a helyen, de pénteken délben senkit nem találtak ott. További képekért kattintson a fotóra!

Fotó: Mudra László [origo]
Felgyújott szemétkupacok között, a legközelebbi lakott helytől sok kilométerre, egy elhagyatott, fás-bozótos terület közepén van az a kis, körülbelül nyolc méter széles tisztás, ahol a rendőrség csütörtökön délután megtalálta négy ember holttestét.
További képekért kattintson a fotóra!


Forrás: MTI/Mihádák Zoltán
Négy holttestet találtak a rendőrök Csepelen, ahol a Nemzeti Nyomozó Iroda már befejezte a helyszínelést, nem keresnek további áldozatokat. További képekért kattintson a fotóra!