Dobos Menyhértet választották a Duna TV vezérigazgatójának

Vágólapra másolva!
Dobos Menyhért eddig a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap tartalom-előállítási vezérigazgató-helyettese volt. Szeptember 21-től tölti be a Duna TV vezérigazgatói posztját.
Vágólapra másolva!

Dobos Menyhértet, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) eddigi tartalom-előállítási vezérigazgató-helyettesét választotta a Duna Televízió vezérigazgatójává a Közszolgálati Közalapítvány kuratóriuma.

A testület elnöke, Balogh László közölte, hogy Dobos Menyhért szeptember 21-étől tölti be a vezérigazgatói posztot. Az 1950-ben született Dobos Menyhért 1969-ben, a Híradásipari Technikum elvégzése után lett a Magyar Televízió munkatársa kép- és hangtechnikusként. Miután a Janus Pannonius Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán diplomát szerzett, az MTV ügyfélkapcsolati osztályának vezetőjévé lépett elő. Később a szervezeti kapcsolatok főosztályvezetője, majd az alelnöki, illetve az elnöki kabinet vezetője lett.

Az MTV Közéleti Főszerkesztőségének, vagyis a Közéleti, a Vallási és Egyházi, a Kisebbségi és a Határon-túli Műsorok szerkesztőségének munkáját 2003-tól 2010. június 6-áig irányította. 2010. június 7-étől az MTV programtanácsának tagja, az m1 és az m2 megbízott műsorigazgatója, 2010 novemberétől szolgáltatási vezérigazgató-helyettes.