Bordélyházat számoltak fel Újbudán

Vágólapra másolva!
Négy embert vettek őrizetbe, nagy mennyiségű készpénzt és kábítószergyanús anyagot is lefoglaltak a rendőrök, egy bordélyház elleni akció során múlt pénteken. Nézze meg az akciót videón is!
Vágólapra másolva!

Négy ember ellen indult eljárás üzletszerű kéjelgés elősegítése, illetve kerítés gyanúja miatt. A gyanúsítottak - két férfi és két nő - a rendőrség szerint bérelt ingatlanban üzemeltettek Újbudán éjszakai klubot, ahol táncosnők és prostituáltak dolgoztak, akiket a vendégek italra hívhattak meg, illetve a pénzért privát táncot adtak elő nekik. A férfiak az itt megismert nőket különböző szállodákba vitték, ahol anyagi ellenszolgáltatásért cserébe szexuális kapcsolatot létesíthettek velük - közölte honlapján a rendőrség.

A rendőrök szeptember 9-én összehangolt akcióban csaptak le a bordélyházra, illetve az azt üzemeltetők lakásaira. Számos bizonyíték mellett nagy mennyiségű készpénzt és néhány kábítószergyanús port tartalmazó tasakot is lefoglaltak. A gyanúsítottakat kihallgatták, és őrizetbe vették. Az akcióról készült videó:

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=TlEVaiPDzxA1iMk0