Garamvölgyi Lászlót ismét kinevezték az ORFK szóvivőjének

Vágólapra másolva!
Visszatér az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivői posztjára Garamvölgyi László - derült ki hivatalosan is a Belügyminisztérium közleményéből. Feladata a közlemény szerint a közbiztonsági ügyek "elemző-magyarázó" bemutatása lesz.
Vágólapra másolva!

Hivatalosan is bejelentette a Belügyminisztérium, hogy Garamvölgyi László keddtől szóvivőként segíti az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) munkáját. A minisztérium közleménye szerint a szóvivő feladata az ORFK intézkedéseinek, a közbiztonságért tett erőfeszítéseinek elemző-magyarázó bemutatása lesz.

Orbán Viktor miniszterelnök a múlt heti hajdúszoboszlói kihelyezett frakcióülésen jelentette be, hogy a nyár elején szabadságra ment Nagy Anna, illetve a feladatait azóta ellátó Kovács Zoltán kormányzati kommunikációs államtitkár helyett a jövőben Giró-Szász András, a Századvég Gazdaságkutató Zrt. tulajdonosa lesz a kormányszóvivő. A kormányfő azt is bejelentette, hogy mostantól külön kommunikációs felelőse lesz a munkaügynek, illetve a rendőrségi ügyeknek is. Az előbbi posztra Czomba Sándort, a nemzetgazdasági tárca foglalkoztatásért fellelős államtitkárát jelölte ki a miniszterelnök, utóbbira pedig az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációját 1998 és 2009 között irányító Garamvölgyi Lászlót kérte fel.

Forrás: MTI
Forrás: MTI

A közbiztonságért tett erőfeszítéseket fogja elemezni és magyarázni