RTL: Egy benzinkúton szökött meg elrablójától egy budapesti nő

kötözés, fogva tart, emberrablás
Vágólapra másolva!
Egy férfi betuszkolta volt barátnőjét az autójába, kést szorított a nyakához, majd több órán át furikázott vele Budapesten. A nő később egy benzinkúton kiugrott az autóból, a kutasok hívták a rendőrséget.
Vágólapra másolva!

Órákon át tartotta fogva volt barátnőjét egy budapesti férfi, kést szorított a nyakához, és többször meg is ütötte - közölte honlapján a RTL Klub. A férfi a XVIII. kerületben tuszkolta be volt barátnőjét az autójába, amikor az éppen a vásárlásból visszaért az autójához. "Útközben kést szorított a sértett nyakához, és egész végig mondogatta, hogy másé nem lesz, csak az övé" - mondta Mórócz József, a XVIII. kerületi rendőrség bűnüldözési osztályvezetője az RTL-nek.

A nőnek végül sikerült megszöknie, amikor egy benzinkúton a férfi leállította az autó motorját. Ott a kutasok segítségét kérte. A benzinkút dolgozói bezárták az ajtót, és nem engedték be a dühöngő férfit.

A férfit végül a rendőrök fogták el, ekkor derült ki, hogy garázdaság miatt nyomozás folyik ellene. Kezdeményezték előzetes letartóztatását. Az RTL Híradó úgy tudja, a férfi és a nő hat évig élt együtt, de néhány hónapja szakítottak, és ezt a férfi nem tudta elviselni.