Szirénázó tűzoltóautó borult fel Lovasberénynél

Vágólapra másolva!
Három tűzoltó súlyosan, egy pedig könnyebben megsérült, amikor felborult egy tűzoltóautó Lovasberény és Vereb között. Egyelőre nem tudni, mi okozta a balesetet.
Vágólapra másolva!

Felborult egy megkülönböztető hang- és fényjelzést használó tűzoltóautó pénteken, nem sokkal dél után a Fejér megyei Lovasberény és Vereb között, a balesetben három tűzoltó súlyosan, egy pedig könnyebben megsérült - közölte a rendőrség. Németh-Kész Mónika, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: az első információik szerint a jármű egy éles, jobbra ívelő kanyarban sodródott ki, és az árokba hajtott, ahol a jobb oldalára borult.

A 8117-es számú utat a 15. kilométernél teljes egészében lezárták, a rendőrök Nadap felé terelik el a forgalmat. A helyszínre egy mentőhelikopter és öt mentőautó érkezett - tette hozzá a szóvivő. Bisztricz Anett, a székesfehérvári tűzoltóság szóvivője az MTI megkeresésére megerősítette, hogy Székesfehérvár hivatásos önkormányzati tűzoltóságának egyik autója szenvedett balesetet, a járműben hatan utaztak. További információkkal nem tudott szolgálni, mert a helyszínelés most kezdődött el.

Az [origo] megkereste a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságot, ahol azt a tájékoztatást adták, hogy a balesetben más autó nem vett részt, egyelőre vizsgálják, hogy miért sodródott le az útról a tűzoltóautó.