Meghalt egy motoros a 64-es főúton, Dég közelében

2011.11.01. 14:43

Két motorost gázolt el egy autós, aki áttért a menetirány szerinti bal oldalra kedden délután a 64-es főúton, Dég közelében. Az egyik motoros életét vesztette, hárman súlyosan megsérültek.

Egy motoros meghalt, hárman súlyosan, egy ember pedig könnyebben sérült a 64-es főút Dég és Mezőszilas közötti szakaszán kedden - közölte a rendőrség. A Mezőszilas irányából Dég felé haladó személyautó eddig ismeretlen okból előbb letért az útról, majd áttért a szemközti sávba, ahol összeütközött két motorossal - mondta el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Az egyik motoros, egy 48 éves dégi férfi a helyszínen meghalt, vele utazó felesége és a mögöttük egy másik motoron haladó fiuk súlyos sérüléseket szenvedtek. Ugyancsak súlyosan sérült a személyautót vezető nő is, mellette ülő fiát pedig könnyebb sérülésekkel vitték kórházba. Valamennyi sérültet a székesfehérvári Fejér Megyei Szent György Kórházba szállították a mentők. A helyszínelés és a műszaki mentés idején a főút érintett szakaszán teljes útzár van, a forgalmat a 63-as főútra terelték.