Droggyanús anyagok miatt zártak be egy ferencvárosi boltot

Vágólapra másolva!
A gyanú szerint kábítószernek nem minősülő, de kábító hatású anyagokat árultak 18 év alattiaknak a IX. kerületi boltban. Az MTI úgy tudja, az üzletben ugyanolyan drogot árultak, mint a nemrég bezárt fővárosi, Andrássy úti Amsterdam shopban.
Vágólapra másolva!

Nagy Hajnalka ferencvárosi jegyző az MTI-nek azt mondta, hogy bezártak egy boltot a Ferenc körúton, mert a rendőrség értesítette az önkormányzat kereskedelmi hatóságát, hogy nyomozást folytatnak az üzlet ellen. A bezárás a nyomozás lezárultáig, de maximum egy évig tarthat - tette hozzá.

A hírügynökség információi szerint a IX. kerületi Ferenc körúton lévő boltban ugyanolyan drogot árultak, mint a nemrégiben bezárt Andrássy úti Amsterdam shopban.

A lefoglalt anyagokat szakértők vizsgálják. Horváth Katalin Fanni, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szóvivője az MTI-nek elmondta, hogy az ügyben tanúkihallgatások is várhatóak. A szóvivő hozzátette, hogy a gyanú szerint kábítószernek nem minősülő, de kábító hatású anyagokat árultak 18 év alatti személyeknek.