Még két férfit keres a rendőrség a hétvégi soroksári lövöldözés miatt

Vágólapra másolva!
Összesen három embert keres a rendőrség a soroksári bevásárlóközpont benzinkútjánál történt lövöldözés miatt. A rendőrség arra kéri a lakosságot, hogy ha látják, ne próbálják meg feltartóztatni Cs. László Jánost, B. Zsoltot és B. Mártont.
Vágólapra másolva!

A korábbi hírekkel szemben nem egy, hanem három férfit keres a rendőrség a szombati benzinkúti lövöldözés miatt. A rendőrség vasárnap azt közölte, hogy Cs. László Jánost, egy 36 éves budapesti férfit keres a szombat esti lövöldözés ügyében. A rendőrség hétfői közleménye szerint országos elfogatóparancsot bocsátottak ki két oroszlányi férfi, a 43 éves B. Zsolt és a 29 éves B. Márton ellen is a soroksári bevásárlóközpont benzinkútjánál történt lövöldözéssel kapcsolatban.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) kéri, hogy aki látja B. Zsoltot vagy B. Mártont, ne próbálja meg feltartóztatni őket, hanem haladéktalanul értesítse a rendőrséget az ingyenesen hívható 107-es vagy 112-es segélyhívó telefonszámon. A rendőrség visszaélés lőfegyverrel és lőszerrel bűntett és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt körözi a két férfit - olvasható a közleményben.

Forrás: BRFK
A képen balról jobbra a három gyanúsított Cs. László János, B. Márton és B. Zsolt.

Szombat este 8 óra körül az M5-ös autópálya melletti egyik bevásárlóközpont (a soroksári Auchan) benzinkútjánál a bevásárlóközpont biztonsági szolgálatának munkatársai gyanúsnak ítéltek egy autót és ellenőrizni szerették volna, de az megpróbált elmenekülni a helyszínről. Amikor fel akarták tartóztatni, a kocsiból több lövést adtak le a biztonságiak autójára. Személyi sérülés nem történt.

A Tv2 Tények című hírműsora vasárnap este arról számolt be, hogy a benzinkút kamerái felvételt készítettek a történtekről, és a rendőrség így tudta azonosítani az elkövetőt. A Tények úgy tudja, hogy a kocsi, amelyből lőttek, egy terepjáró volt.