Rendőrök élesztették újra egy háromfős család tagjait

Vágólapra másolva!
Két rendőrjárőr hozott ki egy kadarkúti házból három eszméletlen embert, akiket újraélesztettek. A család tagjai szénmonoxid-mérgezést szenvedtek, a rendőrök az utolsó pillanatban mentették meg az életüket.
Vágólapra másolva!

Szén-monoxid-mérgezés gyanújával egy nőt és két fiút szállítottak a kaposvári kórházba a Somogy megyei Kadarkútról szombaton - közölte a rendőrség. A megyei rendőr-főkapitányság szerint az 56 éves nőt és a két gyereket - egy 15, illetve 18 éves fiút - eszméletlen állapotban hozott ki a házból a közelben járőröző két rendőr. Azonnal megkezdték az újraélesztésüket, majd stabil állapotban adták át őket a kiérkező mentőknek, akik a kaposvári kórházba szállították a mérgezést szenvedetteket.

A kaposvári rendőrkapitányság közrendvédelmi parancsnoka és a kadarkúti rendőrőrs parancsnoka az életüket kockáztatva mentek be a házba, ahonnan erős gázszag érződött. Rajnai Tamás, a katasztrófavédelem ügyeletese közölte: a helyszínre riasztott kadarkúti tűzoltók áramtalanították, majd átszellőztették a házat. A baleset okát vizsgálják.