Élettársát feldaraboló nő szórta el Pesten az emberi testrészeket

Bűnügy, Darabolós gyilkosság, Rendőrautók állnak a XVIII. kerületi Semmelweis utcában, ahol megtalálták annak a férfinak a holttestét, akit a gyanú szerint élettársa megcsonkolt
Vágólapra másolva!
A rendőrség egy nőt gyanúsít azzal, hogy hétfőn megölte élettársát, feldarabolta, majd egyes testrészeit az utcán egy kukába dobta. Az áldozat testrészeit a XVIII. kerületben találta meg egy guberáló hétfőn.
Vágólapra másolva!

Elfogták a pestszentlőrinci "darabolós gyilkost", aki hétfőn előbb megfojtotta élettársát, majd a holttest kezét és lábát megcsonkolta - jelentette be Szigeti József, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) Bűnügyi Szervek Bűnügyi Főosztályának vezetője csütörtökön.

Szokolai Zoltán, a BRFK életvédelmi osztályának vezetője elmondta: T. Edit a bűncselekmény elkövetéséről részletes beismerő vallomást tett. A holttestet, amelyről a végtagok részeit levágták, megtalálták, a szemle pedig jelenleg is folyamatban van.

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán
Rendőrautók állnak a XVIII. kerületi Semmelweis utcában, ahol megtalálták a férfi holttestét

A BRFK hétfőn közölte, hogy emberi testrészeket találtak a főváros XVIII. kerületében. Az elsődleges orvosszakértői jelentés úgy szólt, hogy az emberi testrészeket a megtalálásuk előtt tíz órával, éjfél környékén vághatták le. Azokat egy guberáló találta meg egy szemétgyűjtőben.