Orbán azt kívánja, a remény éve legyen 2012

Vágólapra másolva!
Újévi köszöntő beszédében Orbán Viktor miniszterelnök azt mondta, 2011-ben "átszerveztük, amit át kellett szerveznünk", de tudja, hogy sok család küszködik nehézségekkel. Orbán jókívánsága az volt, hogy 2012 legyen a remény éve.
Vágólapra másolva!

Rövid, kevesebb mint egyperces újévi köszöntő került ki szombat kora este Orbán Viktor Facebook-oldalára. A miniszterelnök ebben visszautalt 2010-re, amikor szerinte "példátlan összefogás jött létre" a hibák kijavítására, majd beszélt az idei évről, amelyben "sokat dolgoztunk".

"Ez az év Magyarország megújulásának éve lett. Átszerveztük, amit át kellett szerveznünk" - fogalmazott Orbán a 2011-es évről, majd hozzátette: "Tudom, hogy sok nehézséget kell elszenvedniük a magyar családoknak. Sok a bizonytalanság. Ilyen időkben különösen felértékelődik az, ami mindannyiunk biztonságához járulhat hozzá: a hazánk, az otthonunk, a családunk."

Az új évről egy rövid mondatot mondott: "Azt kívánom önöknek, hogy a 2012-es év mindannyiunk számára a remény éve legyen." Orbán az év elején mondott országértékelő beszédében még úgy fogalmazott, hogy 2012 az "elrugaszkodás éve" lesz, idén év végén azonban már arról beszélt, hogy az euróválság hatásai miatt viharos idők várnak Magyarországra is.