Nyerj közös ebédet Vona Gáborral! - játékot hirdetett a Jobbik

Vona Gábor, a Jobbik elnöke beszédet mond a párt, valamint az Új Magyar Gárda és a Magyar Nemzeti Gárda közös rendezvényén, a XII. kerületi Turul-szobor előtt
Vágólapra másolva!
Lájkokra vadászik a Facebookon a Jobbik, amely ennek érdekében nyereményjátékot hirdetett: reklámszöveget kell írni arról, hogy miért érdemes követni a párt oldalát. A nyertest elviszi ebédelni Vona Gábor pártelnök.
Vágólapra másolva!

Nyereményjátékot hirdetett a Jobbik a Facebook-oldalán, a fődíj egy parlamenti látogatással egybekötött közös ebéd Vona Gáborral, a Jobbik elnökével. Az "exkluzív főnyereményért" annyit kell tenni, hogy a Facebook-tagok megosztják a Jobbik oldalát ismerőseikkel egy "reklámszöveg" kíséretében, amelynek arról kell szólnia, hogy "miért érdemes lájkolni a Jobbikot".

Forrás: Facebook/Jobbik Magyarországért Mozgalom

A tíz legjobb reklámszöveget megszavaztatja a párt, és a legtöbb szavazatot megnyerő szöveg szerzője elmehet ebédelni Vonával. A többi játékos is nyerhet, köztük ugyanis kisorsolnak egy Jobbik-zászlót, amit a párt összes képviselője aláírt, három könyvet, amelyet Vona Gábor dedikál, három jobbikos inget és három jobbikos ajándékcsomagot - utóbbi tartalmát nem árulják el a felhívásban.