Szexrabszolgaként tartott lakásában két lányt egy budapesti férfi

Vágólapra másolva!
Őrizetbe vett a rendőrség egy budapesti férfit, aki lakásán fogva tartva kényszerített szexuális szolgáltatásokra két fiatal lányt. A férfit gyanúsítottként, a lányokat tanúként hallgatták ki, és kezdeményezték a gyanúsított előzetes letartóztatását.
Vágólapra másolva!

Két fiatal lányt tartott fogva szeptember óta budapesti lakásán egy 35 éves férfi, aki a gyanú szerint szexuális szolgáltatások nyújtására kényszerítette a lányokat - derül ki a rendőrség pénteki közleményéből. A hatóságok szerint a férfi kuncsaftokat szervezett, akik pénzért kéjeleghettek a fogva tartott lányokkal. A nők a pénzből semmit nem kaptak, a gyanú szerint azt elvették tőlük.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Gyermek- és Ifjúságvédelmi Osztálya kedden fogta el a gyanúsítottat, aki a gyanú szerint fenyegette és bántalmazta is a XIII. kerületben fogva tartott áldozatait. A fiatalok állítólag az embertelen bánásmód miatt nem mertek korábban segítséget kérni.

A kerítőt gyanúsítottként, áldozatait tanúként hallgatták ki. A férfit kerítéssel, kitartottsággal, személyi szabadság megsértésével, valamint kifosztás bűntettének elkövetésével gyanúsítják, és kezdeményezték előzetes letartóztatását.