Egy miskolci családhoz költözött Gyurcsány Ferenc

2012.01.24. 8:01

Egy család invitálására Gyurcsány Ferenc három napra az avasi lakótelepre költözött Miskolcon. A volt miniszterelnök így mérné fel a városrész problémáit.

Gyurcsány Ferenc Miskolcra, az avasi városrész egy panellakásába költözött, három napra - írta az Észak-Magyarország kedden.
A Demokratikus Koalíció vezetője egy meghívásnak tett eleget, a városrész - ahol negyvenezren élnek - egyik családja levélben fordult hozzá, azt panaszolva, hogy a politikusoknak fogalmuk sincs arról, hogyan élnek, milyen körülményeket kell elviselniük nap mint nap, éppen ezért meghívta a volt miniszterelnököt, hogy lakjon náluk - olvasható a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei napilapban.

Gyurcsány Ferenc nem egyedül érkezett, Vadai Ágnes, Varjú László, Molnár Csaba is vele ment, ők is beköltöztek egy-egy avasi családhoz. A volt miniszterelnök és párttársai szerdáig laknak Miskolcon, és egy családdal együtt élik majd mindennapjaikat. A lap szerint a Demokratikus Koalíció tagjai hétfőn egy kocsmába is ellátogattak, hogy beszélgessenek az ott élőkkel. A volt miniszterelnök a lap szerint szerdán reggel maga fogja iskolába vinni a család gyerekét, majd szerda délután egy lakossági fórummal zárja miskolci programját.

Forrás: MTI/Vajda János
Gyurcsány Ferenc és vendéglátója, Marincsák László az avasi lakótelepen. Kattintson a képre és nézze meg, hogyan telik a Demokratikus Koalíció vezetésének miskolci vendégsége!

KAPCSOLÓDÓ CIKK