Orbán gimnazistáknak beszélt a politikáról Egerben

Vágólapra másolva!
A kormányfő a háromnapos frakcióülést megszakítva látogatott el az egri könyvtárba, ahol ötven diáknak beszélt a rendszerváltoztatásról.
Vágólapra másolva!

A rendszerváltoztatásról és a Fidesz megalapításáról is beszélt gimnazistáknak Orbán Viktor kormányfő csütörtök délután az egri könyvtárban. Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője közölte: az egri könyvtár rendszeresen lát vendégül helyi gimnazistákat, akik ezeken az eseményeken történelmi témájú előadásokat hallgatnak és beszélnek meg.

Orbán Viktor csütörtökön mintegy ötven diák előtt a rendszerváltoztatásról és a Fidesz megalapításáról beszélt - ismertette a szóvivő, hozzátéve: a pártelnök-miniszterelnök kitért arra, hogy "az 1989-1990-ben egy célért küzdő közéleti személyiségek mára a politikai paletta legkülönbözőbb részeire kerültek, és sokszor igen éles vitákat folytatnak egymással".

A tanulók a csaknem kétórás találkozón sok kérdést tettek fel a kormányfőnek, többek között az 1989. június 16-án a Hősök terén történtekről, a miniszterelnöki munkáról, beszédek írásáról, valamint a munka és a családi élet összeegyeztethetőségéről - mondta Szijjártó Péter. A Fidesz-KDNP szerdától péntekig Egerben tartja évadnyitó frakcióülését, amelyről a cikkeinket itt és itt olvashatja.