Életveszélyesen megszurkáltak egy fiút Budapesten

Vágólapra másolva!
Egy ismeretlen férfi többször megszúrt egy villamosmegállóban várakozó fiatal fiút vasárnap este Budapesten a Széll Kálmán téren. A tettes elmenekült.
Vágólapra másolva!

Életveszélyesen megszurkált egy fiút egy ismeretlen férfi Budapesten - közölte a BRFK hétfőn. Pap Judit sajtóügyeletes elmondása szerint a késelés a Széll Kálmán téren, az egyik villamosmegállóban történt még vasárnap este.

A rendőrség tájékoztatása szerint az ismeretlen férfi vasárnap este nem sokkal kilenc óra előtt lépett egy háromfős társasághoz, és mindenféle indok nélkül többször hátba szúrta az egyik férfit, majd elmenekült a helyszínről. A 20 éves férfi életveszélyes sérülést szenvedett, a társai hívtak hozzá mentőt. A sértettek elmondása alapján készült egy fantomrajz a feltételezett elkövetőről.

Az elkövető feltehetően 25 és 40 év közötti, 175-180 centiméter magas, kissé zömök testalkatú férfi. Arca kerek, haja dús, körülbelül 2-3 centiméter hosszú, sötétbarna színű. A bűncselekmény elkövetésekor fekete színű dzsekit, világoskék színű farmert és talán sötét kesztyűt viselt. A rendőrség keresi a tettest; életveszélyt okozó testi sértés miatt indítottak ellene eljárást. Az Országos Mentőszolgálat későbbre ígért tájékoztatást az ügyről az [origo]-nak.